24 Haziran 2009 Çarşamba

22 Haziran 2009 günü tatan kulturevi goruntuleri

Kültürevi inşaatı Usta olarak anlaşılan köylümüz Ali Kemal KARATAŞ ve diğer ekip üyelerinin çalışmaları ile kaldığı noktadan devam ediyor.
İnşaata geçen sene 1 kasım itibarı ile ara verilmişti,mayıs sonunda ve Haziran başında her evden bir direk talebi köy halkının desteği ile başarıya ulaştı çalışma sonrasında köyden 94 adet tabla altına destek olarak çakılacak direk temini gerçekleştirildi. Haziranın 10 undan sonra ise yeniden inşaata başlandı.İlk olarak Ana giriş kapısının bulunduğu yerdeki balkon tavanına denk gelen alanda tabla atılması için çalışmalar yürütüldü.Bu tabla tahtaları çakıldıktan bir kaç gün sonra betonu da dökülerek ana giriş kapısının üst kısmının kabası bitirilmiş oldu.
Sonrasında başlayan ve hala süren çalışma ise binanın giriş katının tavanı için tabla tahtalarının çakılması işlemi.Bitirilen tahta çakma işinden sonra ise 23 Haziranda demir kalıpların bağlama işinin bitmek üzere olduğu ve 24 haziran itibarı ile beton dökme işlemine hazır hale gelineceği bilgisini burdan paylaşmak istiyoruz.
Bundan sonrası için 2 yol var, ya inşaat bu haliyle kapatılacak ya da çatıdan evvel kolon çıkılarak ikinci kat çalışmasına da bir kapı açılmış olacak.Bu güne kadar desteğini sunamamış herkesten bu projeye omuz verme çağrımızı yineliyoruz.Çalışmamızın başarıya ulaşması en nihayetinde hepinizin katkıları ve destekleri ile olacak.
Foto:Devrim KARATAŞ & Hıdır KARATAŞ ( Teşekkürler)

Hiç yorum yok: